Om Canesten®

Vores mission er at befri mennesker verden over for gener i forbindelse med svampeinfektioner i intimregionen og huden - Vi synes nemlig ikke, at der ikke er noget, der skal forhindre dig i at leve det liv, du elsker.

Smilende ung kvinde med mørkt hår i rød t-shirt, der spænder musklerne

Vores omdrejningspunkt er at tilbyde dig effektive, videnskabeligt underbyggede, innovative løsninger og konkret viden, der giver dig kontrol over din intim- og hudsundhed, så du kan koncentrere dig om de vigtige ting i livet.

Kemisk strukturformel for clotrimazol

Videnskab er en del af vores DNA

Vi har været eksperter i svampe siden 1960’erne, hvor en forsker fra Bayer, Professor Karl Heinz Büchel, skabte et gennembrud med udviklingen af clotrimazol, et aktivt stof, der virker mod svampe. Et par år senere blev clotrimazol godkendt i Tyskland og lanceret under produktnavnet Canesten®. Vi var de første til at fremstille det originale clotrimazolprodukt, som både behandler svampeinfektionen og den underliggende årsag. Sidenhen har vi udviklet produkter i nye formater, så alle kan finde et produkt, der passer til netop deres behov.

Vi har gennemført adskillige kliniske studier, og vi gør brug af en række metoder for at sikre, at vores produkter er sikre og effektive. Men vores historie slutter ikke her.

Kontinuerlig forbedring og udvikling af førsteklasses løsninger, der virker

Canesten® badge: Verdens mest solgte produkt mod skedesvamp

Canesten® handler om at give dig komfort med produkter, du kan stole på. Vi har mere end 40 års erfaring inden for internationalforskning og klinisk ekspertise, og vi arbejder konstant på at udvikle og levere førsteklasses løsninger til diagnosticering, behandling og forebyggelse. Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og gøre dem endnu bedre, hver gang nye videnskabelige opdagelser gør det muligt - Det er vi overbeviste om, at Professor Büchel og hans oprindelige team af pionerer ville være rigtig stolte af.

Det er efter vores mening grunden til, at vi er verdens mest solgte produkt mod skedesvamp.

*2021 Nicholas Hall's global OTC database DB6